Speelfilmfestival voor amateurs in Sneek

0

Sneek 6 september 2011 – Videoclub Windjammer organiseert op zondag 25 september de derde editie van het Speelfilmfestival voor Amateurs in Theater Sneek, Kerkgracht 9 in Sneek. Het festival duurt van 10.00 tot ongeveer 18.00 uur. Op dit festival worden speelfilms van amateurfilmers/clubs getoond van maximaal 30 minuten. De getoonde films worden beoordeeld door een deskundige jury.

Er worden aan het eind van de dag naast de publieksprijs ook prijzen uitgereikt voor de beste speelfilm, cameravoering, geluidstoepassing en de beste acteur/actrice. Voor de prijs hoeft u het niet te laten; toegangsprijs € 5,00. Op zondag parkeert u gratis in heel Sneek. In het theater kunt u een lunch en andere consumpties kopen en nuttigen.

Meer informatie over het festival en/of videoclub Windjammer? Kijkt u op de website www.videoclub-windjammer.nl. Vragen via de mail info@videoclub-windjammer.nl . En op YouTube vindt u films van de leden van Windjammer als u zoekt onder “filmwindjammer”.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend