Boemklatsch Labelnight! bij Podium Asteriks

0

Leeuwarden 22 september 2011 – Weer een tip voor Terpstra daktechniek uit Sneek: Podium Asteriks geeft ‘dak-eraf-garantie’ voor Boemklatsch Labelnight! Taped! met Mightyfools, Mike Mago, AstroPoser en Cannibal Monkey. Put on your dancing shoes, want BMKLTSCH Records presenteert op vrijdag 30 september TAPED in Podium Asteriks. TAPED is opgezet door het Boemklatsch DJ collectief en is een helse party ‘Boemklatsch Style’!

Een feest dat in ieder geval nooit oppervlakkig wordt met de heetste beats van het moment. Mightyfools, Mike Mago, AstroPoser en onze eigen Cannibal Monkey gaat je laten dansen, dansen, zweten, dansen, dansen, dansen. De ‘Dak-eraf-garantie’ is bij deze afgegeven. Zaal gaat 20.00 uur open en je bent erbij voor maar 5 euro. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij King Kong Records te Leeuwarden of aan de zaal.

Partyjunkie’s Mightyfools brengen een eigenzinnig frisse mix van electro, disco en een gezonde dosis rock ‘n roll. Met twee EP’s uit op Lektroluv Records en optredens op Mysteryland en The Amsterdam Dance Event is het een hectisch, en wereldveroverend jaar geweest. Mightyfools tracks worden gedraaid door internationale DJ’s als Laidback Luke, Diplo, Don Diablo, Switch, Hardwell, Fedde Le Grand en Fake Blood. Een absolute – het dak eraf garantie.

Een van de DJ’s die tegenwoordig regelmatig solo zijn pick-ups laat draaien is Mike Mago. Deze man draait zijn hand er niet voor om solo de zaal net zo gek te laten worden als samen met het hele Boemklatsch collectief. Met een geheel eigen geluid en stijl onderscheidt hij zich moeiteloos in de drukbezette Nederlandse dancescene. Handen klappen, voeten stampen, Boem & Plant!

Dubstep DJ en producer AstroPoser weet lage bassen en wobbles te combineren met kraakheldere natuurlijke geluiden. Als een heerlijk rustige boswandeling, waar achter iedere boom een andere boze wolf schuilt, schrijft AstroPoser zijn eigen sprookjes, allen met een happy end. Lokale held Cannibal Monkey is geen onbekende meer in het Friese dans en dubstep circuit. Met onnavolgbare wobbles en onderaards lage bassen trillen gegarandeerd de vullingen uit je kiezen.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend