80’s & 90’s Party in Mootz

0

Sneek 22 september 2011 – Op veler verzoek is er vrijdag 30 september wederom een 80’s & 90’s Party in Mootz. Vanaf 22:00 uur start de muzikale tijdreis met achter de draaitafels: Martin Harder en Ricardo Silvio. Veel dancemuziek van tegenwoordig bevat sporen van nummers uit de jaren ’80 en ’90. Omdat hij zelf opgegroeid is in deze periode kwam eigenaar Jan-Joost van der Woude op het idee om een 80’s & 90’s party in Mootz te organiseren.

Het idee is ontstaan op een reguliere zaterdagavond, waarbij af en toe een vergeten plaat van vroeger langskomt die de nodige herinneringen ophaalt. De doelgroep is dan ook de oudere jongere die verlangt naar muziek van vroeger, die wellicht weer eens zin heeft om op stap te gaan en om oude bekenden tegen te komen. ‘Misschien komen er mooie herinneringen of verhalen naar boven of komen gasten zelfs een oude vlam tegen, het belooft in ieder geval een gezellige avond te worden’, aldus Jan-Joost van der Woude.

Een 80’s & 90’s party kan natuurlijk niet zonder muziek uit diezelfde jaren. DJ’s van de avond zijn Ricardo Silvio en Martin Harder. Mede door het succes van hun jaren ’90 feest ‘The 90s Are Back’, gerenommeerde namen op het gebied van jaren ’80 en ’90 muziek. Daarnaast zijn ze bekend van Leeuwarder club/discotheek NOA en draaien ze onder andere op Beachrockers en in de Sneekweek. Samen brengen ze naast nummers van Kajagoogog en 2 unlimited ook muziek van Wham en 2brothers on the 4th floor ten gehore. Alle muziek die de jaren ’80 en ’90 zo herkenbaar maakten komen aan bod.

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend