Open lessen breakdance bij CVK in Sneek

0

Sneek 8 september 2011 – Het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk houdt op maandag 12 september een vrijblijvende open les breakdance en ultimate freestyle. Deze open lessen worden gegeven in het Poppodium Het Bolwerk in Sneek. Ultimate Freestyle is een dansmix van meerdere verschillende dans disciplines, onder andere Streetdance, breakdance, capoeira, en electric boogie.

Bij de open lessen breakdance en ultimate Freestyle leer je hoe belangrijk ritme, balans en evenwicht is bij de passen en de coole moves die je worden aangeleerd. De openlessen worden gegeven door Dikkie Knap, bekend als MAD–D. Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar is er om 17.15–18.15 uur een open les. De open les voor kinderen van 11 jaar en ouder start om 18.15–19.15 uur . Na de open lessen start er wekelijks een cursus breakdance en ultimate freestyle.

Voor meer informatie kijk op www.cvksneek.nl of bel/mail: 0515-431400/ info@cvksneek.nl

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend