Nieuw Popkoor in Bolsward

0

Bolsward 8 september 2011 – Het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk start in Bolsward met een nieuw popkoor voor iedereen vanaf 16 jaar die graag zingt en van popmuziek houdt. Eén van de beste manieren om een druk hoofd wat verlichting te geven is een avondje lekker zingen. Het koor zal worden gedirigeerd door de enthousiaste zangpedagoge Jannie Brandsma.

De bedoeling is om ontspannen met elkaar te zingen en een leuk repertoire op te bouwen van nieuwe en wat oudere hits. De liedjes worden meerstemmig gezongen in diverse talen, in een gemengde bezetting van zowel mannen als vrouwen. Jannie wil dan ook in het bijzonder alle mannen, die van zingen houden, in Bolsward en omstreken uitnodigen om vooral mee te doen. Er wordt één keer per twee weken gerepeteerd op dinsdagavond in het Marne College (Schoolstraat 3) van 20.00 tot 21.30 uur. Het ligt in de bedoeling om tijdens optredens begeleid te worden door een band van een van de popworkshops van het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk.

Jannie Brandsma

Jannie Brandsma is bekend van haar laatste cd “Leafdesnacht , a tribute to Vicky Brown”, en is vaste vocaliste bij Bigband Cue uit Koudum. Bovendien werkt zij samen met bekende musici zoals Johan Keus, Wytze van der Meer, Corinne Staal en Oeds Bouwsma. Zij is al jaren werkzaam voor o.a. het Centrum voor de Kunsten & Ritmyk en diverse andere muziekscholen in Friesland en heeft o.a. ook een Popkoor “PopToan” in Lemmer.

Opgave en meer informatie kijk op www.ritmyk.nl of www.cvksneek.nl

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend