Winkel Katrein Kunst in Scharnestraat

0

Sneek, 31 augustus 2011 – In wat het leukste straatje van Sneek gaat worden, komt een winkel / praktijkruimte waar het barst van de kreatieve en kunstzinnige activiteiten. Katrein Kunst is een meisje dat sinds 2008 in Sneek kunstzinnigheid een nieuwe dimensie geeft. Kunst en kunstzinnigheid moeten uit hun isolement van zowel de ivoren toren als de krea-geitenwollensokken hoek. Kunst is leuk en voor iedereen. Dus kunt u vanaf 20 oktober elke dag terecht in haar winkel in de………Scharnestraat. In het pand waar voorheen Chocolaterie Sneek was gevestigd. De winkel met handgemaakte en zelf ontworpen spulletjes op de begane grond en workshopruimte op de verdieping.

Hoort, zegt het vooral voort, want ook de workshops (vrijgezellenfeestjes, buurtfeestjes, persooneelsuitje, vriendinnenavon) kunnen vanaf 20 oktober in ouderwetse woonkamersfeer worden geboekt! Ook de kinderfeestjes kunnen weer volop worden geboekt! Let op, binnenkort komt ook de inschrijvingslijst online voor de sint en kerstworkshops voor zowel kinderen als volwassenen. Overleg vast met je vriendinnen, zussen, buufjes! Vol=Vol!

Katrein stuurde net nog een aanvulling: met het boeken van een workshop hoef je niet te wachten tot 20 oktober. Dat kan al vanaf vandaag. Zie daarvoor op www.katreinkunst.nl

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend