Sneekweekhit Douwe Ka online

0

SNEEK – De onlangs aangekondigde Sneekweekhit van Douwe Ka staat online. Dit jaar zonder zijn vorige bandleden van de groep Weemoed maar met een drietal nieuwe bandleden luisterend naar de naam de Sombrero’s.Volgens Douwe Ka was het vorige nummer tijdens de Sneekweek in 2009 een gezellige meezinger en dat bracht hem en zijn nieuwe bandleden op het idee om dit jaar het plaatje “Hossa in de Sneekweek” uit te brengen .

Zangeres Nellie de Swart , Carlo Serra en Dennis Betten hebben er samen met de nachtburgemeester van Sneek zelf ontzettend veel zin in. DE plaats is inmiddels online te beluisteren op Youtube en via de site van de nachtburgemeester zelf. En natuurlijk op GrootSneek.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ae62G5iVaUs&w=480]

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend