Sneekweek dit jaar ook feest voor de kids

0

SNEEK –  Dat de volwassenen XXL aan hun trekken komen in  de Sneekweek hoeft verder geen betoog. Maar dat de kleintjes er wel eens bekaaid af komen kan en mag dus eigenlijk niet. Dat vond ook de Stichting Uit in Sneek ook, dus is er voor het Sneekweek weekend een leuk kinderprogramma in elkaar gezet in de Stadhuistuin en op het Starteiland.

Op zaterdag en zondag zullen Max en Leena, Dora en Diego,Woezel en Pip (bekend van de populaire tv zender Nickelodeon) hun opwachting maken in de Stadhuistuin in Sneek. Hierbij zijn alle Sneekweek vierende kinderen met hun ouders welkom voor een meet & Greet.Tevens zullen er enkele workshops worden gegeven o.a Maxmoves, peddelactiviteiten, rockadance en nog veel meer. Voor de gedetailleerde activiteiten zie in de GrootSneek menubalk de optie Sneekweekprogramma

 

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend