Evergrey, Kampfar en Vreid op Dokk’em Open Air

0

DOKKUM – Met Evergrey, Kampfar en Vreid heeft de organisatie van het Dokk'em Open Air Festival drie niet mis te verstane namen toegevoegd aan de line-up. Dokk'em Open Air vindt plaats op zaterdag 28 mei nabij Dokkum. Verdeeld over twee podia zullen maar liefst 14 nationale en internationale artiesten optreden. Kamperen is gratis en de entree bedraagt €38,-. De voor verkoop is reeds gestart.

Het uit Göteborg afkomstige Evergrey heeft onlangs het nieuwe album Glorious Collision uitgebracht. Het geluid van de progressieve powermetal band is direct te herkennen aan de donkere en ruwe maar ook volle stem van frontman Tom Englund.

Black 'n' Roll, zo wordt de muziek van Vreid vaak omschreven. Uit de as gerezen van Windir heeft de band inmiddels een belangrijke positie verworven binnen de black metal scene. Pagan metal band Kampfar staat bekend om haar pure en rauwe klank. De goed uitgevoerde zweverige melodielijnen en krachtige zang onderstrepen de donkere folk sfeer. www.dokkemopenair.nl
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend