‘Groene’ Van der Valk Sneek opent officieel

0

SNEEK – Op 19 november vindt de officiële opening plaats van het ‘groene’ viersterren Van der Valk Hotel Sneek, de 92ste vestiging van het familieconcern.

Ter gelegenheid van de opening worden er 650 ballonnen opgelaten waaraan diverse tegoedbonnen hangen, goed voor gratis kopjes koffie met gebak tot een compleet verzorgd lang weekend weg. Tevens wordt er een openingsfeest georganiseerd voor genodigden.

Het groene designhotel, dat sinds 16 juli 2010 in gebruik is, bevindt zich in de buurt van het waterrijke gebied van Sneek en vlak bij het centrum. Het management, bestaande uit Jan Matser (81ste kleinkind van oprichter Martinus van der Valk) en zijn echtgenote Tanja Beljon, zet vooral in op de recreërende gasten, maar ook voor de zakelijke markt heeft Van der Valk Hotel Sneek veel te bieden.

Groen

Bijzonder aan dit hotel is het ‘groene’ karakter. Het hotel voldoet bijna aan alle voorwaarden om het Green Key Goud label te bemachtigen. Verwacht wordt dat dit op korte termijn gerealiseerd wordt.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend