Culturele oververhitting in Theater Sneek

0

SNEEK – Een knap overladen programma was en is het, dit weekend in Theater Sneek. Afgelopen vrijdag avond maakten de mannen van theater groep `Testosteron` de bezoekers onbedaarlijk aan het lachen. Een prachtige voorstelling met heel veel humor en virtuoze close harmony zang.

Perfect op elkaar afgestemd weten de heren elk hun [zang]partij te spelen en de toeschouwers werkelijk te laten bulder lachen tot de tranen in de ogen het zicht op het toneel ontnemen. Het was een avond vol muzikaal vermaak en grootse hilariteit.

Afgelopen zaterdag avond was het de beurt aan `La Pat` een artieste met een dijk van een stem en meesterlijk begeleid op piano. Wel minder mensen maar dat ligt niet aan de kwaliteit van `La Pat` maar eerder aan het repertoire dat niet echt in een hokje te vatten is. Het gehele scala werd gebracht van Dietrich ,franse levensliederen,tot gedichten van Heine op muziek ,tot een cover van David Bowie `Wild is the Wind` Er waren bezoekers [zeg maar fans]speciaal uit Groningen gekomen om dit optreden bij te wonen en ze werden zeker niet teleurgesteld.

Literair Actief Sneek

Vandaag wordt de cyclus afgesloten met de viering van het vijfjarig bestaan van het LAS het literaire genootschap van Sneek. Wie wil nu niet, op een regenachtige en winderige zondag middag in zijn eigen stad en zijn eigen theater Huub vd Lubbe van de Dijk solo horen zingen en voordragen of de broers Kleefstra afgewisseld met een speciaal `Reve Blok `zien en horen. Boeken en literatuur liefhebbers -rond een mooi samen gesteld programma een lustrum waardig- united op deze zondagmiddag in Theater Sneek.
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend