Pepernotenfeest in het Rood Hert Sneek

0

SNEEK – In Sneek zal op zaterdag 20 november een kinderfestijn worden georganiseerd ter ere van de goedheiligman. Dit voor kinderen geheel gratis feestje zal plaatsvinden in restaurant het Rood Hert. Het programma valt samen met de wandeltocht die de Sint ieder jaar door de Sneker binnenstad maakt.

Na, of voor, de Sint en zijn helpers gezien te hebben kunnen alle kinderen dan gratis reuze pepernoten komen maken en versieren onder leiding van een echte Chef kok. Ook aan de pappa's, mamma's, opa's en oma's is gedacht; die kunnen in het restaurant toekijken hoe hun kroost wordt vermaakt. Al dan niet onder het genot van een hapje of drankje.

Gezien het succes van vorig jaar zal er dit jaar voor het restaurant, op het Wijde Noorderhorne, een springkussen worden geplaatst. De aanvang is om 14:00 uur, entree en deelname is gratis (voor kinderen). Locatie: Restaurant Het Rood Hert, Wijde Noorderhorne 2, Sneek, Tel.: 0515-412570.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend