DJ Maarten en Suskes: superpretavond in Oudega

0

 

OUDEGA-W – DJ Maarten en de Suskes maken zaterdag 20 november een super feestelijke pretavond in MFC It Joo in Oudega Wymbritseradiel. Want als het DJ Maarten niet lukt de zaal op zijn kop te zetten, dan lukt het  zijn begeleidingsband de Sukses zeker.

Want met niemand minder dan Sytse Haima met zijn zeer ruime feestervaring in het roemruchte Pigmeat, ras-entertainer Sipke de Boer (beroemd van de Beugelband) en allround muzikant Koos Keus staan de Suskes garant voor een super gezellige humorvolle feestavond. De Suskes maken feest, zetten elke tent spreekwoordelijk op de kop en zorgen dat iedereen een geweldige avond heeft.

Samen met DJ Maarten verzorgen ze een volledig avondvullend programma met vermaak en vrolijke muziek, geschikt voor elke kroeg of dorpsfeest. Denk maar eens aan hun vertolking van Nellie the Elephant. En natuurlijk: Walk of Life. Onder andere. De deuren van multifunctioneel centrum It Joo in Oudega Wymbritseradiel gaan zaterdag 20 november om 22.00 uur open.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend