BGG bij Onder de Linden op Jazz en Blues Sneek

0

SNEEK – Bé' s Golddiggers' Guesthouse , bestaande uit Bé Meiborg op piano, Ruud Vley op bas en Elmer op drums. Deze ras muzikanten spelen straight ahead jazz, funk, en free jazz. Bé Meiborg speelde o.a. met John Engels, Alan Laurillard, Gerrie Brown, Claudio Roditi, Eddie Engels,Nick Brignola, Georgie Fame, Martin van Duynhoven, Jasper van ’t Hof, Greetje Bijma.

Ruud Vley, bas, studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.Hij speelde in binnen- en buitenland, is een graag geziene bassist bij allerlei projecten. Enkele namen: Francien van Tuinen, Saxion Five, Vrouw Holland, Major League. Elmer won in 2006 de "Clash of the Coverbands" en sleepte tevens de "Beste Drummer Award" in de wacht. Afgelopen jaren was hij veel te vinden in de Nederlandse theaters met o.a. cabaretformatie Vrouw Holland en met verschillende voorstellingen, waaronder "A Tribute To The Bee Gees", “The Soul of Motown II en III” en “Noorderlichtekooi”. Hij is vaste drummer bij het nieuwe “Noordpool Orkest”.

Deze rasmuzikanten staan garant voor een fantastisch swingend optreden. Het reserveren van een tafel en 'en passant' genieten van de specialiteiten op de nieuwe menukaart, is geen overbodige luxe.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend