Madeline Bell in Oosterkerk Sneek

0

SNEEK – Op zondag 7 november is de “Chorale Concert Tour” starring Madeline Bell in Sneek. De bijzondere combinatie van zang, muziek en een koor is in de Oosterkerk in Sneek te bewonderen.

De wereldberoemde zangeres Madeline Bell zal begeleid worden door een aantal topmusici en in elke kerk door een koor uit de betreffende plaats. Musical director Dolf de Vries zal van achter de vleugel de concerten leiden. Dolf de Vries heeft met Madeline. Omrop Fryslân TV maakt op zondag 7 nov. een registratie van het concert met Madeline Bell.

Onbekend objectAfgelopen donderdag was de Friese TV zender al even in de Bolswarder Martinikerk en maakte een korte registratie van dit optreden. De concerten hebben een tijdsduur van ca. 75 minuten zonder pauze en vinden plaats in grote sfeervolle kerken. Het concert begint om 15:30 uur.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mKClNbsmRVk

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend