Eline Gemerts in Jazzclub Daaldersplaats Sneek

0

SNEEK – Muzikaal leider Harry Emmery van Stichting MusicArte nodigt zangeres Eline Gemerts uit voor een concert op 31 oktober a.s. in Jazzclub Daaldersplaats, Hotel Restaurant De Daaldersplaats in Sneek.

De concerten worden gehouden op de laatste zondag van de maand in Hotel-restaurant De Daaldersplaats in Sneek, waar plaats is voor zo’n 100 gasten. De Daaldersplaats ligt tegenover het station en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Na afloop van de concerten kunnen de gasten gebruik maken van een 4-gangen jazzdiner voor 17,50. De presentatie is in handen van Terry Emmery.

Zangeres Eline Gemerts werd geboren in Zuid Amerika. In Nederland studeerde zij zang aan het conservatorium. Eline heeft dat magische, ongewone, sprankelende, eigenlijk onbenoembare wat een zangeres van nature moet hebben. Zij maakte deel uit van een muzikaal gezin en werd al op jonge leeftijd geïnspireerd door de muziek van o.a. Dinah Washington, Sarah Vaughan en Astrud Gilberto.

De start van haar zangcarrière begon gelijk goed: in 1997 won zij met haar band de Heineken Music Award. Daarna speelde zij met tal van gerenommeerde musici op veel verschillende podia waaronder in Carré. Eline deed live radio-optredens en zij toerde door België, Spanje, Italië, Duitsland en Libanon, zij is zojuist terug van een toer door Thailand. Ook is Eline vaak te zien en horen in radio- en tv commercials. Haar warme stemgeluid kreeg veel lovende kritieken. Evenals haar debuut cd: Marching die in 2008 uitkwam.

Eline Gemerts: 31 oktober a.s. 15 uur, Hotel-restaurant De Daaldersplaats, Stationsstraat 66, Sneek. Entree 10, – p.p. (voorverkoop: mede bij: VIP Records, Sneek). Volgend concert: 28 november Francien van Tuinen.
 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend