Bolsward: stadsomroeper Bijlsma wint Hanzebokaal

0

ELBURG – Bolswards omroepende trots Henk Bijslma heeft van de competitie tussen de vier Hanzesteden Harderwijk, Zwolle, Bolsward en Elburg tot twee maal toe een concours gewonnen en mocht daardoor na zijn winst in Elberg de Hanzebokaal mee naar Bolsward nemen.

Daarnaast is Bijlsma de regerende Nationaal kampioen en ook dit jaar weer de gedoodverfde favoriet, inmiddels tot op zeven punten genaderd in het klassement om het Nederlands kampioenschap. Met nog twee wedstrijden voor de boeg ( 13-11 in Deurne en 11-12 in De Rijp ) wordt het erg spannend en voelt Henk van de Nieuwenhuizen de hete adem van de sterk opkomende Bolwarder omroeper in zijn nek.

Tussenstand Nederlands Kampioenschap:

  1. Henk van de Nieuwenhuizen, 23;
  2.  Henk Bijlsma, 30;
  3.  Geert Veen, 37;
  4. ex aequo Klaas Koper en Sieb van der Meulen, 50;

 

 httpv://www.youtube.com/watch?v=7xRYubnVlQw

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend