Fietsroute Zuidwest Friesland langs streekproducten

0

SNEEK – Zuidwest Friesland heeft een prachtig gevarieerd landschap waar op vele manieren van genoten kan worden. Plattelânsprojekten Zuidwest Fryslân en ondernemers in het gebied laten u op bijzondere wijze kennismaken met de ‘Smaak van het Landschap’.

Om de karakteristieke kenmerken van het Nationaal Landschap te ervaren kunt u, behalve er doorheen te fietsen, varen en wandelen, ook de pure smaak van het landschap proeven!

De werkgroep heeft een fietsroutekaart gemaakt om de smaak van de regio én het landschap te beleven. De lengte van de route is ongeveer 81 km. De kaart kunt u via deze link downloaden. Hier en daar is van de route afgeweken om, als u dat wilt, één van de streekproducenten te bezoeken. Op de fietskaart staan ook een aantal kortingsbonnen. Wellicht merkt u al fietsend, dat er meer langs de weg is om te ontdekken. Wij wensen u een goede tocht en geniet van de ‘Smaak van het Landschap’.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend