Ernst Jansz zingt Dylan in Klameare Workum

0

WORKUM – Ernst Jansz zingt Bob Dylan. Na Doe Maar trok hij als producer en bandleider van Bram Vermeulen en Boudewijn de Groot jarenlang langs schouwburgen en concertzalen in Nederland en Vlaanderen. Nu is hij er te zien met zijn tweede eigen programma. Ernst Jansz vertaalde in twaalf maanden tijd twaalf teksten van Bob Dylan.

Aan een goede vriend heeft hij nauwgezet verslag gedaan van zijn twijfels, zijn enthousiasme en zijn zoektocht naar achtergrondverhalen. Ernst Jansz leest fragmenten voor uit deze briefwisseling en zingt de liedjes die voor zovelen zoveel betekend hebben: Visions of Johanna, Sad Eyed Lady of the Lowlands, Just like a woman, Desolation Row en andere.

Maar nu vertaald. De première van deze voorstelling is op 14 oktober 2010 in Paradiso. Op zaterdag 16 oktober vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum de Klameare in Workum. Aanvang 20.15 uur. Voorverkoop via www.nutworkum.nl en het Boekhuis in Workum.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend