Sneek:Music Inn concert met Ierse lunch

0

SNEEK – Op zondag 17 oktober om 11.30 uur spelen Fil Campbell, Tom McFarland en Bredan Emmett in Theater Sneek in het kader van de Music Inn voorstellingen. Fil Campbell en haar band zijn al meerdere keren te gast geweest bij Music Inn. Ze hebben prachtige concerten gegeven en hebben ook op festivals opgetreden samen met vele andere grote namen.

Fil Campbell komt uit het noorden van Ierland en is opgevoed met folk music. Fermanagh en Donegal is de streek waar Fil geboren is, en de muziek werd haar met de paplepel in gegoten. Fil werkt als fulltime artiest sinds 1980. Ze heeft samen met Tom McFarland door heel Europa opgetreden. Ook heeft ze veel samengewerkt met andere bekende artiesten zoals John Sheahan van de Dubliners, Finbar Furey, en Tommy Sands. Fil speelt gitaar en heeft een juweel van een stem. Ze is regelmatig op de Ierse televisie te zien. Momenteel met haar huidige show genaamd de Ierse Songbirds. Dit betreft een collectie van charmante songs die uit de jaren ’30 en ’40 komen en toen door bekende Ierse vrouwen werden gezongen. Ze heeft verschillende cd’s gemaakt met traditionele en eigentijdse liederen. Fil wordt begeleid door Tom McFarland en Brendan Emmett. Tom McFarland is percussionist en Bredan Emmet bespeelt de gitaar en bouzouki.

Het betreft een speciaal concert waarbij u tijdens de pauze een lunch krijgt aangeboden. Kaartverkoop reservering www.theatersneek.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend