Greet Andringa sútelt kadoboek sels út

0

kadoboek150_jpgKOUDUM – Greet Andringa brengt haar Cadeauboek: ‘Los Sân’ , persoonlijk langs bij een aantal boekhandels in de provincie.

Op vrijdag 3 september komt ze in Franeker, Koudum, Heerenveen en Drachten. Eenmaal terug in Leeuwarden bezoekt ze een aantal boekhandels in de binnenstad. Andringa reist in de Fryske Fertelbus.

Greet Andringa heeft in opdracht van de Stichting It Fryske Boek en Tresoar het Cadeauboek Los Sân geschreven, dat de hele maand september, de Maand van het Friese Boek, cadeau wordt gegeven bij de aankoop van een ander Fries boek.

Het verhaal over een jonge Friese vrouw speelt zich af in Egypte. De hoofdpersoon doet daar in het kader van haar opleiding een stage in een ziekenhuis. De worsteling met haar gevoelens en relaties komen in de volledig vreemde omgeving in een ander daglicht te staan en haar ‘wat-kan-mij-overkomen-gevoel’ loopt een forse deuk op.

De boekentoer van Greet Andringa is de afrap van de eerste Moanne fan it Fryske Boek. De tocht begint om 10 uur op de Bûterhokee bij Tresoar. Om 11.45 uur wordt boekhandel Muizelaar in Koudum aangedaan, dus wie Greet in persoon wil ontmoeten heeft daar nu de gelegenheid voor. Er staan Egyptische hapjes klaar en de schrijfster signeert haar boek.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend