Popfotografen Bolwerk Sneek exposeren

0

flyer-bolwerk--foto-expositieSNEEK – Poppodium Het Bolwerk te Sneek herbergt een boel talent. Niet alleen op het podium, maar ook ervoor! Drie voorbeelden van dit talent zijn de huisfotografen van Het Bolwerk: Ankie Rusticus, Frieda Vuur en Minze Dijkstra. Om dit talent een podium te geven organiseert stagiaire Frieda Vuur, in samenwerking met Het Bolwerk en de Gemeente Sneek, van 6 tot en met 30 september een foto-expositie in het gemeentehuis van Sneek, locatie Waltaplein, genaamd “IT’S ONLY ROCK & PHOTO, BABY!”.


Tijdens deze expositie is een selectie van de beste, mooiste, spannendste en meest in het oog springende foto’s van Bolwerk-concerten van het afgelopen seizoen zien! Er zijn foto’s te zien van onder andere Moke, C’Mon & Kypski, Opposites, Nick Oliveri, Popa Chubby, Nynke Laverman en Bettie Serveert. De entree is geheel gratis en de expositie is te bezichtigen tijdens kantooruren van de Gemeente Sneek.

Poppodium Het Bolwerk in Sneek zou niet kunnen draaien zonder de tomeloze inzet van vrijwilligers. Deze vrijwilligers staan achter de bar, kassa of garderobe, maar zijn soms ook minder zichtbaar, zoals bijvoorbeeld de huisfotografen van Poppodium Het Bolwerk. Deze vrijwilligers zorgen voor het op de gevoelige plaat vastleggen van alle(!) concerten die in Het Bolwerk plaatsvinden.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend