Modelspoormuseum Sneek twee keer zo groot

0

StationSneek-schuin-van-vorenSNEEK – Het Modelspoormuseum in het Stations in Sneek heeft een bouwvergunning aangevraagd bij de gemeente Sneek om de expositieruimte van het museum te vergroten tot het gehele vloeroppervlak van het huidige stationsgebouw.

Het museum wil meer ruimte om een


groter deel van de collectie, die nu is opgeslagen, te kunnen laten zien. Daarnaast wordt het mogelijk vaker thematische wisselexposities te laten zien, wat het museum voor de liefhebbers nog geliefder zal maken.

Op jaarbasis bezoeken circa 20.000 bezoekers het museum. Het museum is nog op zoek naar sponsors om het financiële plaatje rond te krijgen, zodat nog onduidelijk is op welke termijn deze plannen daadwerkelijk kunnen worden gerealiseerd.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend