Harrie Harrewar naar halve finale Holland’s got talent

0

straattheater-harry-harrewar10080504FRIESLAND – De Friese straattheater-artiest Harrie Harrewar, op 5 augustus nog een van de top-acts van de Sneker Simmer Straattheaterdag in Sneek, is door naar de halve finale van RTL4 Holland’s Got Talent. Met zijn hond had hij een komische act die door de jury werd gewaardeerd met een halve finaleplaats.


Zijn volgende nieuwe act met hond en eenden is op 27 augustus live te zien tijdens de halve finale op RTL4. 

Harrie Harrewar deed auditie voor het talentenprogramma dat op 9 juli te zien was op televisie. Samen met zijn coach Gerda van der Linden, eigenaar en hondengedragsdeskundige van Hondenschool DOGGYFUN, bereidde Harrie zich voor. Zijn act is een komisch verhaal dat hij samen met zijn honden en eenden speelt.

straattheater-harry-harrewar10080512

Voor de halve finale bereidt Harrie nu samen met Gerda van der Linden een act voor met de honden en Indische Loopeenden en Simmer, de tamme eend. Het verhaal is als volgt: Harrie wil graag dat zijn eendjes op tijd naar de kerk gaan, maar de eenden denken daar anders over. Gelukkig helpt hond Dingo zijn baasje met het drijven van de eenden.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend