Visserijdagen Stavoren vrijdag van start

0

visser-markante-kopSTAVOREN – Vorige edities van de Visserijdagen in Stavoren stonden traditioneel bol van de activiteiten gerelateerd aan de historie van het oude vissersplaatsje, en als we naar het programma 2010 kijken, vormt dit jaar geen uitzondering. Nadat de


Visserijkoninging met haar hofdame door de gracht is gevaren, zal Teake van der Meer vrijdagmiddag om 16.00 uur op geheel eigen wijze de visserijdagen openen.

En hierna barst het tweedaagse evenement in volle hevigheid los. We gaan niet proberen te beschrijven wat er precies gaat gebeuren, maar volstaan met de mededeling dat de gebeurtenissen variëren van afslag voor de beroepsvissers, via gratis gebakken vis en een optreden van muziekkorps De Lytse Sudwesthoeke met Gurbe Douwstra tot Disco Silver in de feesttent.

Voor de rest moet u het bomvolle programma zelf maar bestuderen via de site van de Visserijdagen Stavoren. Veel plezier.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend