Brij Blues Night Festival Workum bol van de muziek

0

vintage_brothersWORKUM –  Wat Swinging Sneek voor Sneek is, is de Brij Blues Night Festival voor Workum. De 19e editie van BrijBluesNightfestival in Workum staat zaterdag weer bol van de goede bands. Maar liefst 13 heeft de organisatie er zaterdag voor muziekliefhebbers in petto, op 9 locaties.


Het festival begint s’middag om 16.00 uur op de Merk met een optreden van Jeremy and the GooveBreakers. Dit optreden duurt tot 18.00 uur. Om 20.00 uur begint De Twelve Bar Bluesband. Deze Nederlandse formatie onder leiding van J. J. Scherpenzeel behoort tot de top van Nederland. Ze spelen tot 22.00 uur op de Merk.

Vanaf 22.00 tot plm. 3.00 uur start dan het festival in de verschillende horecagelegenheden in Workum met o.a. optredens van Piter Wilkens, de bekende Friese troubadour, De Vintage Brothers, een bluesduo met slechts een gitaar en een mondharp. Uit het Bildt komt MOOG, deze band is een afsplitsing van de roemruchte band Gyn Gedonder en nog veel, veel meer.

Voorverkoop bij Sig. magazijn v.d. Velde en de horecagelegenheden en ook dit jaar rijden er weer de gratis borrelbussen. Meer informatie op www.brijbluesworkum.nl

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend