Open Stal kunstroute trekt 10.000 bezoekers

0

open-stal-oldeberkoop2OLDEBERKOOP – Alhoewel niet echt een Sneker bericht, barstte het beide keren dat wij er waren van de Snekers. We zijn dus blijkbaar een kunstkijkend en -kopend volkje in Sneek. De 39e editie van de Open Stal heeft alle records gebroken – maar liefst 10.000 betalende bezoekers hebben de kunst- en kijkroute in Oldeberkoop bezocht.


De Open Stal is een unieke kunstroute waarbij het werk van een breed scala aan landelijk bekende kunstenaars in ateliers, scholen, de kerk, de vrije natuur, garages en woonhuizen te zien is. Dit jaar duurde de Open Stal bijna vier weken, namelijk van 17 juli tot en met 15 augustus.

open-stal-oldeberkoop1

Volgend jaar jubileert de kunstroute, het is dan de 40e keer dat het evenement wordt georganiseerd.

open-stal-oldeberkoop3

Volgend jaar zal een overzichtstentoonsteling van het werk van Herman Brood een van de hoogtepunten van de Open Stal 2011 zijn.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend