Suzanne de Rooij te gast bij Neighbours in Sneek

0

suzanne-de-rooij-siteSNEEK – Vrijdag 20 augustus is zangerers Suzanne de Rooij te gast in café Neighbours aan de kleine kerkstraat in Sneek. Zangeres Susanne de Rooij is een spontane en gezellige zangeres. Achter haar onbevangenheid gaat een grote schat aan ervaring schuil.


Ze heeft ruime ervaring in de professionele muziek- en musicalwereld. Zo heeft ze onder andere de muziekopleiding de Academie Voor Lichte Muziek in 2003 afgerond. En ook de musicalopleiding: de NME-academie (Nederlands Musical Ensemble) heeft ze in 2007 met succes afgerond. Ze heeft naast deze praktijk opleidingen ook de studie Theater- Film- en Televisiewetenschappen gedaan in Utrecht.

Eerder nam Susanne de Rooij deel aan verschillende musicalspektakels van o.a. Joop van den Ende, waar ze als backing vocalist optrad bij grote artiesten zoals: Marco Borsato, Karin Bloemen, Lee Towers en Frans Bauer. Verder was zij backing vocalist van Paul de Leeuw bij Pauw en Witteman.

Susanne de Rooij maakt ieder feest tot een groot succes. Ze kan een erg afwisselend muziekprogramma bieden. Ze zingt allerlei soorten muziek: van Disco Classics en Hollandse meezingers tot herkenbare radiohits.
Het optreden begint om 23.00 en de entree is gratis.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend