Nationaal amateur speelfilmfestival in Sneek

0

Flyer_speelfilmfestival_2010SNEEK – Op zondag 26 september 2010 organiseert videoclub Windjammer uit Sneek voor de tweede keer het speelfilmfestival voor amateurs. Vorig jaar gebeurde dat in  het verbouwde postkantoor aan de Westersingel, dit jaar daarentegen kunnen de films vertoond worden in de prachtig verbouwde intieme Noorderkerk,

Amateur filmers kunnen hun speelfilm in (max 30 min) insturen en krijgen automatisch een reservering voor een gratis toegangskaart. Voorwaarde is dat de film een artistiek en geen commercieel doel dient.

Net als vorig jaar bestaat ook nu weer de mogelijkheid om er een weekendje weg van te maken. Chillen op de terrassen van Sneek, cultuur snuiven in het Fries Scheepvaartmuseum of Modelspoormuseum (of allebei)  lekker eten in een intiem restaurantje en zondag films kijken tot je niet meer kunt.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend