Horeca Sneek massaal over op crowd management

0

crowd-management-sjoerdSNEEK – De horeca van Sneek heeft tijdens de Sneekweek zulke positieve ervaringen opgedaan met het fenomeen crowd management, dat het met ondernemer Sjoerd Schot, patron van uitspanning ‘t Vaticaan in Sneek als voorloper, massaal overstapt op crowd management.

Wij ontdekten bij ‘t Vaticaan de eerste borden.


crowd-management-sjoerd2

 

Aan de voorkant verwijst Schot collegiaal naar de iets verderop gelegen showroom van Catherine Le Duc en aan de achterkant van het bordje wordt het publiek verleid om vanaf 14.00 uur bij collega Jan van Omme van de Irish Pub te genieten van een van de koffie- en/of theespecialiteiten die de goedlachse uitbater schenkt.

Grootschalige invoering

bas-jan-sjoerd-wijntjeWij betrapten de drie initiatiefnemers van het horeca crowd management project tijdens een evaluatiebesprekking bij het Vaticaan. Als dit een succes wordt en alles lijkt daarop te wijzen, zal het grootschalig en bij alle horecabedrijven van Sneek worden ingevoerd.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend