Zitvolleyballers Sneek pakken wederom een prijs

Door: Ynte Dragt Sport
F.D.S. 2 kampioen van de landelijke Eerste Divisie
F.D.S. 2 kampioen van de landelijke Eerste Divisie Foto: F.D.S.

SNEEK - Na de landstitel van het eerste team is het tweede team van F.D.S. kampioen geworden in de landelijke Eerste Divisie. Afgelopen zaterdag moest er in Koog ad Zaan in drie wedstrijden gestreden worden om de hoogste prijs. De opdracht was om alle drie wedstrijden te winnen om dit doel te behalen. Er was nog een flinke strijd tussen de nummers 1 tot en met 4. 

F.D.S. 2 wist te winnen van Netwerk-Pijnacker (2-1), van Volley-Tilburg (2-0) en van Fortis in Unum-Doorn (2-0) en dat was genoeg voor het team uit Sneek om de kampioensschaal in ontvangst nemen.

Door deze winst is F.D.S. 2 ook geplaatst voor het grote Zitvolleybal-Bekertoernooi. Hierin spelen alle eredivisieteams en de winnaar van de eerste divisie. Het Nationale Bekertoernooi wordt in één dag wordt gespeeld en vindt op zaterdag 20 april plaats in sporthal Schuttersveld in Sneek. 

Voor beide teams van F.D.S. is dat dus een thuiswedstrijd. De wedstrijden vinden plaats tussen 10.30 en 17.00 uur. Iedereen is van harte welkom om te kijken.