‘De bal rolt weer ...’ voetbalvoorbeschouwing 2 en 3 maart

Door: Henk van der Veer Sport
‘De bal rolt weer ...’ voetbalvoorbeschouwing 2 en 3 maart
‘De bal rolt weer ...’ voetbalvoorbeschouwing 2 en 3 maart Foto Nico Altenburg

SNEEK- De activiteiten op de groene velden waren afgelopen weekeinde dun gezaaid. De bekerwedstrijd van ONS Sneek bij Broekster Boys werd in verband met het overlijden van een jeugdlid van “De Broek” geannuleerd - het duel wordt nu op dinsdag 5 maart a.s. in Damwoude bespeeld - terwijl de blauwe kamp tussen Blue Boys en Jong LSC 1890 vanwege het veld op De. Blauwe Kamp voor de derde keer werd afgelast. De enige match - de oefenwedstrijd van Waterpoort Boys niet meegerekend - die doorging, was de wedstrijd tussen WSV o.23 en ONS Sneek o.23. Die leverde in het oranje kamp met een mooie 0-2 zege louter en alleen lachende gezichten op.

Na de inhaalwedstrijden en het bekervoetbal van de voorbije weken is het eerste weekeinde van maart voor alle Sneker ploegen met uitzondering van LSC 1890 weer business as usual. De eersteklasser van de Leeuwarderweg is namelijk stilzitter, terwijl die van het Zuidersportpark bij Blauw Wit ’34 op bezoek gaat. Ook Sneek Wit Zwart brengt een bezoek aan Leeuwarden en neemt het op tegen SC Leovardia. Het geplaagde Waterpoort Boys gaat ook al op reis en wel naar Lemmer voor de beladen ontmoeting met CVVO, terwijl Black Boys zondag de uitwedstrijd tegen Langweer afwerkt.

De enige activiteiten op de Sneker velden vinden op zaterdag plaats en worden verzorgd door de belofte teams Jong LSC 1890 en ONS Sneek o.23. Eerstgenoemde ontvangt bij het naderen van de avond UDIROS, terwijl de oranje talenten even na het middaguur aan de topper tegen Achilles Enschede o.23 beginnen.

Lees verder op: https://pengel.weebly.com