Tienweekse introductiecursus Taiji

Sport
Foto aangeleverd
Foto aangeleverd

SNEEK - Vanaf 21 februari start Sportclub F en F The Inner Way een tienweekse introductiecursus Taiji in de gymzaal van SBO De Sudwester in Sneek. Voor iedereen die meer behoefte heeft aan ontspanning, maar toch wil bewegen is de cursus erg geschikt.

\n

Deze Chinese bewegingskunst wordt ook wel meditatie in beweging genoemd doordat de bewegingen rustig, rond en langzaam zijn. Daarnaast hebben ze het doel om lichaam en geest met elkaar te harmoniseren. Hierdoor heb je met Taiji de mogelijkheid je gezondheid te bevorderen door te oefenen in ontspanning en zachtheid. Het regelmatig ca. 10 minuten oefenen is eenvoudig in te passen in je drukke dagelijkse leven en zal je veel brengen op zowel fysiek als mentaal/emotioneel vlak. 

Tijdens de cursus zal er aan verschillende aspecten van Taiji aandacht besteed worden. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, leeftijd is geen belemmering. De introductiecursus bestaat uit 10-wekelijkse lessen van een uur en vinden plaats op dinsdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. 

Kijk voor meer informatie over de data en kosten op de website https://theinnerway.org/agenda of bel: 0515-432030 en vraag naar Paul. E-mailen mag ook: info@sportclubfenf.nl. Tenslotte kunt u zich ook nog aanmelden op de les locatie.