Judoka’s Sportcentrum Akkermans winnen medailles met teams

0

Wommels- Afgelopen weekend waren de Technisch Bureau Sneek judoka’s van Sportcentrum Akkermans aanwezig op het Friese Kampioenschap teams -10 en -12 jaar in Sint Annaparochie en ook op de Nederlandse kampioenschappen Teams-18 jaar!


Zilver was er voor het Team -10 jaar . In het team zaten de volgende judoka’s: Maurits Krol ( Mantgum), Tygo Beverlo ( Harlingen), Rutger Westra ( Harlingen), Auke Alkema (Sexbierum) en Emil Ossel(Sneek)

Het Team -12 jaar won de 3e prijs. In dat team zaten: Nikki Adema ( Workum), Rutger Eijzenga (Tzum), Justin Beverlo (Harlingen), Maaike Hoogeveen ( Gorredijk), Rienk Langhout( Welsrijp), Tjitse Jellema ( Winsum) Maarten Koopman(Kubaard /Easterein)

Op de Nederlandse Team Kampioenschappen -18 jaar werd Demi Adely ( Tzum) met het A7 team 7e! Syb Hettinga ( Bolsward) en Giel Dol (Makkum) wonnen met het A7 Team de zilveren plak!

Foto’s van -10 team en -12 team, gemaakt door Véronique Akkermans

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend