ROC Friese Poort Sneek zet zich in voor kankerpatiënten

0

Sneek – In mei 2020 vindt de 28 editie van de Roparun plaats. Dit sportieve evenement is bedoeld om mensen die te maken hebben met kanker een hart onder de riem te steken en natuurlijk om geld op te halen om diverse initiatieven rondom het dragelijker maken van de ziekte te ondersteunen.

De studenten en docenten van de ROC Friese Poort Sneek nemen dit jaar deel aan de Roparun. De complete organisatie wordt gedaan door studenten en docenten met cross overs tussen verschillende afdelingen. Het hoofdkantoor van het team is gevestigd in projectbureau LINK. Op dit moment zijn de studenten druk bezig met het bouwen van een website, socials opstarten en sponsoren regelen.

Bent u benieuwd hoever ze zijn met de organisatie, heeft u nog meer vragen? Of wilt u dit mooie initiatief steunen?

Mail dan naar roparun@projectbureaulink.nl , of kom gerust langs op ons hoofdkantoor bij projectbureau LINK (Rabobank Martiniplein Sneek, eerste verdieping).

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend