Kom kennismaken met badminton bij Badminton Combinatie Sneek ‘97

0

Sneek- Badmintonvereniging Badminton Combinatie Sneek ’97 (BCS’97) uit Sneek biedt vanaf de eerst week van oktober 10 proeflessen aan. Tijdens deze proeflessen kan kennis worden gemaakt met de badmintonsport en worden de basisslagen en spelregels aangeleerd. De kosten zijn slechts €25. Deze kans laat je toch niet aan jouw neus voorbijgaan? De eerste les voor volwassenen (leeftijd 18+) en voor de jeugd (leeftijd basisschool en voortgezet onderwijs) is op maandag 3 oktober 2019. Jeugd van 18.30 – 20.00 uur en senioren van 20.00 – 21.00 uur Er wordt gespeeld in sporthal Schuttersveldhal aan de Thomas Zandstrastraat 1

De proeflessen maken deel uit van de gezamenlijke ledenwerfactie ‘Probeer badminton.nu’ van 34 (!) badmintonverenigingen in de Friesland, Groningen en Drenthe. Op de website www.probeerbadminton.nu is te zien welke verenigingen aan deze actie deelnemen en op welke dagen en tijdstippen zij de proeflessen aanbieden. Zo kan iedereen een passende dag/avond en locatie vinden.

Probeerbadminton.nu is ook te volgen via Facebook.

Inschrijven voor de proeflessen kan via de website tot uiterlijk 29 september 2019.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend