Nazomeren op dé Snekermeer

0

Sneek- Volgende week mogen de schooldeuren in het noorden van Nederland dan wel weer wagenwijd open gaan, vanmiddag was het nog één en al vakantiegevoel op en rond de Snekermeer, zoals de Snitsermar voor velen bekend staat.

Onder auspiciën van het Watersportverbond werd het Nederlands Kampioenschap in de 16m² georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek. Ook twee IFKS-skûtsjes, It Abbegeaster skûtsje van Henk Frankena en de Twee Gebroeders van Jan Overwijk, kwamen voorbij.

Frankena werd met het Abbegeaster skûtsje derde in het eindklassement, a-klein. Zijn collega Overwijk wist zich als debutant keurig te handhaven in de B-klasse.

Paviljoen

Ondertussen wordt er nog steeds druk gebouwd aan het nieuwe Restaurant het Paviljoen. Afgelopen week werd er via een advertentie naar een eigenaar voor het prachtig gelegen horeca-etablissement gevraagd. Benieuwd hoe het er volgend jaar rondom deze tijd voor zal staan!

Foto’s Henk van der Veer

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend