Padelbanen in wording

0

Sneek-De bouw van de padelbanen op het tennispark van de Vliegende bal gaat met rasse schreden! De verwachting was dat de banen rond 20 juli zouden worden opgeleverd, maar mogelijk kunnen we al eerder los. Vanaf dan heeft iedere belangstellende de kans om kennis te maken met deze fantastische sport.

Op zaterdag 20 juli is de kick-off met gratis Padelclinics voor leden van de Vliegende bal.In de week van 28 juli t/m 4 augustus vindt het Figuura Open Sneekweektoernooi plaats. Tijdens deze week staat uiteraard ook padel centraal. Er wordt een compleet weekprogramma aangeboden; denk aan demonstratiewedstrijden en gratis clinics.

Begin september volgt een spectaculaire opening door een bekende binnenkort nog nader te introduceren special guest. Houd de website www.devliegendebal.nl in de gaten!

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar padel@devliegendebal.nl

 

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend