Plakkers Beach, een volleybalevenement waar je bij moet zijn!

0

Sneek- Op zaterdag 29 juni organiseert volleybalvereniging  De Plakkers voor de 18e keer het fameuze Plakkers Beachtoernooi . Eén van de zandbakken van Ruitersportcentrum Sneek  wordt volledig geprepareerd  en omgetoverd tot een volleybalarena met 8 velden en een gezellig terras.

Wat ruim 18 jaar geleden kleinschalig begon als een onderling toernooitje, is inmiddels uitgegroeid tot het grootste volleybal outdoor evenement van de regio. Ruim vijftig teams hebben zich op diverse niveaus ingeschreven en zullen op het mulle zand de strijd met elkaar aangaan. Van heren topdivisie, damespoules , heren ´hotseknotsbegonia´ volleybal en uiteraard ook talentvolle jeugd, ze zijn er allemaal aankomende zaterdag.

Bij Plakkers Beach wordt er gestreden om de eer, sportiviteit en originele prijzen. Zoals elk jaar hebben zich weer voldoende bedrijven aangeboden om dit evenement mogelijk te maken. Ook voor de breedtesport is sponsoring erg belangrijk. Diverse diner-, kappers- en slagersbonnen, een ballonvaart, een prachtige fiets, het zijn allemaal prachtige prijzen die te winnen zijn bij het beachvolleybaltoernooi.

Om half twaalf  ´s morgens  zullen de eerste wedstrijden starten, in het format drie tegen drie. Na het laatste fluitsignaal zo rond  de klok van 17.00 uur  staat er voor alle deelnemers en aanhang een geweldig barbecuebuffet klaar. Zoals elke editie weer met ondersteuning van de leden van carnavalsvereniging  De Oeletoeters, waar twee lokale verenigingen groot in kunnen zijn! Na de prijsuitreiking volgt nog een spetterende verloting, natuurlijk met traditioneel een fiets als hoofdprijs.

De weersvoorspellingen zien er fantastisch uit, zowel voor de volleyballers als het publiek. Uiteraard is een ieder van harte welkom aanstaande zaterdag bij het Ruitersportcentrum Sneek om zijn/haar favoriete team aan te moedigen.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend