Zwembad De Klomp Wommels 20 april gratis toegankelijk

0

Wommels- Zwembad De Klomp is een ruim opgezet openlucht bad in Wommels. Het zwembad heeft twee grote baden, een peuterbad, twee glijbanen, een groot terras met kiosk en zonneweide met voetbalveld, beachvolleybalveld en speeltuin. De Klomp wordt sinds ruim tien jaar gerund door vrijwilligers die met groot enthousiasme allerlei onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, in de kiosk staan en veel activiteiten organiseren. Gediplomeerd personeel houdt toezicht en geeft diverse vormen van zwemles aan jong en oud, waaronder ABC, zwemvaardigheid, trimzwemmen en triatlontraining. Daarnaast is er Zeemeerminzwemmen en Aqua Bootcamp. In september de Triatlon Wommels

Zwembad De Klomp gaat dit jaar op 20 april open met feestelijke activiteiten in het kader van het vijfenveertigjarig jubileum. Die dag is de toegang voor iedereen gratis. Rond het zwembad is volop parkeergelegenheid en met de bus ben je er snel. Er is een bushalte vlakbij. Door de bosrand om het terrein is er altijd luwte. Op het terras staan bomen en grote parasols voor schaduw. In de kiosk zijn naast koffie en thee, fris, snoep en ijs ook patat en snacks verkrijgbaar.

Openbaar Zwembad De Klomp
Walperterwei 27A
8731 CD Wommels

Telefoon: 0515 331 225
https://zwembaddeklomp.nl

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend