Promotie wedstrijdzwemmers Neptunia’24

0

Sneek- Zaterdag 23 maart was de laatste ronde van de competitie voor de zwemmers van Neptunia’24. En waar beter kun je de laatste ronde houden dan in je eigen thuisbad!! Vlaggen werden opgehangen en de mascotte was er om ons aan te moedigen. Er hing een hele goede sfeer en met dank aan veel vrijwilligers kon deze wedstrijd doorgaan.

Elke zwemmer was gemotiveerd om het maximale uit zichzelf te halen. Dit resulteerde misschien niet gelijk in een nieuw persoonlijk record, maar de investering voor de toekomst is gemaakt: Promotie naar de 1e klasse! Naast de persoonlijke resultaten was ook de teamspirit super! En de competitie, zwem je als team en Neptunia’24 stond als een huis.

Als trainersstaf kunnen we niet anders dan trots zijn op wat we hier als team hebben neergezet.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend