Technisch Bureau Sneek nieuwe hoofdsponsor judoselectie Judo Support Wommels Sneek/Sportcentrum Akkermans

0

Sneek – Mark Nauta, eigenaar van Technische Bureau Sneek, en Véronique Akkermans, trainer/coach van de wedstrijd judoka’s van Stichting Judo Support Wommels Sneek/Sportcentrum Akkermans, hebben zaterdag 23-03-2019 een 2-jarig sponsorovereenkomst getekend.Technisch Bureau Sneek zal de komende 2 jaren hoofdsponsor zijn van de wedstrijd judoka’s en zal de gehele judoselectie voorzien van nieuwe shirts en jasjes.

Mark Nauta, startte zijn bedrijf in 2016 en kwam in aanraking met Judo Support Wommels Sneek/Sportcentrum Akkermans, omdat zijn zoon in de judoselectie zit.
Het enthousiasme van Mark Nauta voor zijn bedrijf en het enthousiasme van Judo Support Wommels Sneek/Sportcentrum Akkermans maakte de brug tussen de 2 partijen.

Naast het enthousiasme zijn ook techniek en groei overeenkomsten tussen beide partijen.
De judoka’s worden opgeleid met als speerpunt technische ontwikkeling en (persoonlijke) groei.
Dit is ook het speerpunt van Mark Nauta met zijn bedrijf Technisch Bureau Sneek. Technisch Bureau Sneek staat voor: loodgieter -installateur met focus op moderne techniek voor levering en installatie van producten, die meehelpen aan het verduurzamen van huidige energiehuishoudingen.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend