Henk de Jong en Sneker Sandor van der Heide op SWF-Ontmoetingsplein

0

Sneek- De inkt onder hun nieuwe (driejarige )contract bij SC Cambuur was nog maar amper droog of trainer Henk de Jong en zijn Sneker assistent zaten al aan tafel op het SWF-plein. Daar vroeg  journalist Arjen de Boer beide trainers over hun terugkeer naar de club uit de Keukenkampioen divisie. Het gebeurde vanmiddag allemaal tijdens de Bedrijven Contact Dagen Noord, waar een van de organisatoren van het SWF-plein, Sibold Jellema (bestuurslid Vereniging Ondernemend Sneek), voor de komst van het trainersduo had gezorgd.

De vele (manlijke)  Súdwesthoekershadden  uiteraard veel belangstelling voor Sandor van der Heide. De Sneker verdween drieënhalf jaar geleden nog via de achterdeur uit Leeuwarden. Werd o.a. succesvol hoofdtrainer bij IJsselmeervogels om vervolgens weer met Henk de Jong te worden herenigd bij De Graafschap. ‘Heide’ gaf aan dat hij heel erg blij is met de terugkeer naar zijn geliefde Cambuur, de club waar hij in het verleden al 18 jaar onder contract stond als speler en trainer.

Zoals gememoreerd was er veel belangstelling voor het interview van de beide Cambuurtrainers, en zagen we o.a. oud-wethouder van Sneek én Cambuurman Andries Ekhart onder het publiek.

Foto’s GrootSneek

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend