Eenvoudige zege Neptuinia’24

0

Sneek- De waterpoloheren van Neptunia’24 hebben zaterdag aan het thuisduel met VKC’03 uit Tubbergen, drie punten overgehouden. De Sneeker equipe was heer en meester in zwembad ‘it Rak’ en zegevierde met 11-5.

Neptunia speelde een prima wedstrijd. Aanvallend scherp maar vooral verdedigend ijzersterk. Er werd zorgvuldig en efficiënt polo gespeeld en daar hadden de gasten niets tegen in te brengen. Met periodestanden van 4-1, 4-1, 2-0 en 1-3 was alleen het laatste kwartje niet goed genoeg en dat moet volgende week in de lastige uitwedstrijd in Markelo beter.

Doelpunten Neptunia’24: Rutger van Leeningen (3x), Burak Caglar en Dennis van der Veldt (beiden 2x), Arjen van Leeningen, Erin van der Steen, Niels van der Zweep en Rick Lunter (allen 1x).

Foto archief: Paula Pronk

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend