Volleybaltoernooi Kimswerd

0

Kimswerd-Op vrijdag 22 maart kunnen jongeren van 12 t/m 20 jaar deelnemen aan een volleybaltoernooi in Kimswerd. Verschillende teams spelen van 19.00 tot 21.00 uur in de sportzaal van MFC Piers’ Stee een onderlinge competitie. Voor het winnende team is er natuurlijk een beloning. Jongeren kunnen zich t/m 21 maart aanmelden via wapkimswerd@hotmail.com. Aanmelden kan per team of individueel. Deelname is gratis, inclusief consumptie. Er wordt geen alcohol geschonken. Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom.

Het MFC is te vinden aan de Harlingerweg 26A in Kimswerd. Het toernooi wordt georganiseerd door Werkgroep Activiteiten Piers’ Stee (WAP), Jeugdhonk P3 en de buurtsportcoaches Súdwest-Fryslân.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend