Ook Martijn Barto vertrekt bij ONS Sneek

0

Sneek- Martijn Barto vertrekt bij ONS Sneek en voetbalt vanaf komend seizoen bij tweedeklasser Blauw Wit ’34 in Leeuwarden. De oud-speler van SC Cambuur wil graag dichter bij huis voetballen. Naast speler wordt de 34-jarige Barto ook assistent-trainer van Bert Hollander.

Barto speelde in het verleden voor Spijkenisse, RKC Waalwijk, Helmond Sport, Harkemase Boys en SC Cambuur. De aanvaller kwam sinds de zomer van 2018 uit voor ONS Sneek. Afgelopen zomer kon Barto ook naar het buitenland, maar daar ging hij niet op in. ONS Sneek staat op dit moment dertiende in de derde divisie, met 29 punten uit 24 wedstrijden.

Barto is al de vierde basisspeler die komend seizoen niet meer in het shirt fan ONS te zien is. Eerder al maakten Curty Gonzales, Ale de Boer en Klaas de Vries al bekend dat ze volgend seizoen niet meer op het Zuidersportpark spelen. Zij speelden respectievelijk tien, acht en zeven jaar bij de club.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend