Voorinschrijving 4 Mijl van Sneek geopend

0

Sneek – De voorinschrijving voor de 4 Mijl van Sneek op zondag 14 mei 2017 is geopend. De 4 Mijl van Sneek is een hardloopwedstrijd over 4 Engelse mijl door de historische binnenstad van Sneek, waarbij je twee keer door de Waterpoort loopt.

Het is een relatief jong evenement, maar heeft nu al een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Sneek. Het parcours is zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis, met een verenigings-of scholen team of met een business team. De kinderen kunnen meedoen aan de superleuke, sportieve Rabo kidsrun waarbij alle kinderen winnaars zijn.

Meedoen aan de 4 Mijl van Sneek is een feestje. Daar zorgt de organisatie GrootSneek en het publiek wel voor. Dankzij de steun van Atletiek Vereniging AV Horror, de Gemeente Súdwest-Fryslân, de Stichting Uit in Sneek en vele sponsoren en de inzet van meer dan honderd vrijwilligers kan dit fantastische evenement dit jaar voor de vierde keer plaats vinden.

De voorinschrijving is GEOPEND! Dus zet je goede voornemens om in daden, en schrijf je alvast in! Wil jij je goed voorbereiden schrijf je dan ook in voor de clinic van AV Horror.

Foto Jolanda Siemonsma

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend