4 Mijl van Sneek – hardloopclinic

0

Sneek – Wil je ook hardlopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Grijp dan nu je kans en doe mee aan de start to run clinic die georganiseerd wordt door AV Horror in samenwerking met Sporthuis A.P van der Feer uit Bolsward.

Deze clinic bereidt je voor op 2 prachtige evenementen: de 4 mijl van Sneek op zondag 14 mei en de Starteiland run op vrijdag 13 juni 2017.De clinic is bestemd voor mensen die nog nooit de hardloopschoenen hebben aangetrokken en voor diegene die zelf wel eens een rondje lopen maar gezelligheid en deskundige begeleiding missen. Tijdens de clinic geven we de lopers een goede basis mee met zowel theorie- als praktijkoefeningen en na 6 weken ben je al in staat om ca. 3 kilometer (ca. 20 minuten) aan één stuk hard te lopen.

De trainingen worden gegeven op maandagavond van 18.30 tot 19.30 en op zaterdagmorgen van 11.00 tot 12.00 uur. Het begeleidingsteam bestaat uit Irene Bok en Theo Huitinga. Je kunt ook op woensdagavond meetrainen van 18.30 tot 19.30 uur.

Naast de gezellige trainingen ontvang je ook een fraai trainingsshirt van Sporthuis A.P. van der Feer uit Bolsward. De kosten van de clinic zijn € 27,50. De clinic start op maandag 13 februari 2017.

Nieuwsgierig?
Op zaterdag 18 februari is er een informatiebijeenkomst over de clinic. Deze wordt gehouden in de kantine van av Horror om 11.00 uur. Neem alvast je trainingskleding mee, dan kun je na de informatiebijeenkomst al de eerste rondjes lopen.

Inschrijven voor de clinic kan via de volgende link: https://inschrijven.nl/formulier?id=2017062323509&ag=j&tl=nl
Inschrijven voor de 4 Mijl van Sneek kan via: https://www.4mijlvansneek.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend