ONS Boso E1 in Noordelijke Bekerfinale

0

Sneek – ONS Boso Sneek E1 levert dit jaar een unieke prestatie door het behalen van het eindtoernooi voor de Noordelijke beker voor E1 teams op zaterdag 4 juni in Joure.

E1 heeft de finale gehaald door de poule-fase te winnen van SC Bolsward E1, LSC 1890 E1 en SC Joure E1. In de daaropvolgende rondes werden Heeg E1, LAC Frisia E2, Heerenveense Boys E1 en SC Franeker E1 aan de zegekar gebonden. Doelsaldo 36 voor, 9 tegen.

Het programma voor zaterdag:

13.15 uur ONS Boso Sneek E1- ACV E1
14.15 uur ONS Boso Sneek E1- Drachtster Boys E 1
15.15 uur ONS Boso Sneek E1- Zuidhorn E1

Op de foto: Voorste rij: vlnr Jorren Stegenga, Jesse de Vries, Sybrand Veldhuis, Jeroen Haanstra, Yoram van der Veen // Achterste rij: vlnr Joan van der Veen, Arjen Stremler, Bauke Rijpma, Erik Wittermans, Jelte Priem, Daniël Kroontje, Rinnie Kroontje

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend