RVA verzorgt sportieve opvang bij 4 Mijl van Sneek

0

Sneek – De Regionale Voetbalacademie (RVA) verzorgt tijdens de 4 Mijl van Sneek de sportieve kinderopvang. Voor alle kinderen zal er net als andere jaren een pannakooi aanwezig zijn bij de 4Mijl van Sneek. Deze pannakooi staat naast het theater, waar tevens de voorinschrijvingen zijn. Alle kinderen die voorafgaand-, tijdens- of na de 4Mijl lekker willen voetballen kunnen hier terecht.

Gedurende de dag zullen er kleine toernooitjes worden georganiseerd, die worden begeleidt door de trainers van de Regionale Voetbal Academie. Zij staan paraat vanaf 10:00 uur staan. Op deze manier biedt de RVA alle ouders de gelegenheid om deel te nemen aan de 4Mijl, terwijl de kinderen onder begeleiding lekker kunnen voetballen. Datzelfde geldt voor ouders die na afloop van de 4Mijl nog een drankje willen drinken op het terras.

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend